Followers

Saturday, April 23, 2011

~My Dinner ~

Assalaimualaikum....
hai kwn2 blogger smua..sihat ke??
harap2 korang sht la yer.. :)
mlm ni nk share sal aku p dinner..

erm dinner ke??
erm dinner ni xada la istimewa sgt tp boleh la..
hanya buat kt dlm kampus je kt club Golf Uum..
dinner ni leh dikata kn cam jamuan akhir thun @ 
diketegori majlis perpisahan utk kami sem last ni.. haha
kenangan utk kami
..
aku nk berterima kasih kpd myrumate..
sbb tlh makeup aku...
thanks a lot min... :)

seterusnye..
thanks Aimas sbb bg pnjam bju ni..hehe
Dinner ni bertemakan merah hitam..
sbb tu la smua pkai pkaian merah hitam..
semua nampak menyerlah pkai warna merah ni...
kak bwh ni ada gmbar..jom tgk sama2..

 my friends BIT student..

        
 ni la antara mknan mkn mlm kami..
nasi beriani, laksa, satey, buah2 &cendol
kek pn ada..hehe..lupa..

 ni aku..bersedia nk mkn..hehe..lapar ni.. :)

 bergambar dlm club golf..
 dari kiri, adah, aku, Hanisah & Fadilah..

aina, dilah, laila, adah, ida, ina, me, liza & aida
 semua cantik2 mlm ni..menyerlah keayuan korang..hehe
bkn selalu leh tgk kwn2 makeup ni.. 
         
 haa..ni la aku..cntik x??hehe
first time ni aku pkai cmni..sbnarnye nk pkai skirt mlm ni..
tp xjd sbb xada..
biasa la aku ni bukan jenis minat berfesyen sgt..
nk g mana2 pkai bju kurung & t-shirt n seluar je..
simple je..haha
lau ada majlis2 camni..mula la sibuk nk cari pkaian...
nk p bli xsempat..lgpn duit xada..huhu..
so aku pinjam je la..
hehe

ok..
..bye2..

9 comments:

Mr iZzo (^^,) said...

saLam kenaLan...dr segmen gegar gegar Ben! huhu nice blog!(^_^)

sudi2 lah lawat kiter plak ye



http://themrizzo.blogspot.com

Nazurah Mohd Noor said...

bestnyeee warne merah hitam . kite suke warne merah . cantik baju tuhh (:

shahrihan said...

mr.Izzo : thanks..k nati sy p melawat ye..

nazurah: sama la kita..sy pn suka hitam merah.. :)

thank for your komen.. :D

Khairil said...

wahh..geng black & red dah beraksi ni...theme sama mcm dinner company hari tu..

Nor Syafiqah said...

cantik lah :)
cun cun !
kaler merah hitam tu..i like :)

mira said...

sama lar..saya pun tak up-to-data..tapi gbungan wrna merah hitam, cun macam promosi mentor plak..

nAMe yaNG PaNjANg RosIaHaNiN ZahARi said...

mnarik wrna yg d pilih..best dpt pi dinner yap..lbh2 sem akhir..

fiq. said...

pergh, hari janguk sedunia ye..hehe,
comei2

shahrihan said...

fiq:hehe..meme janguk pn mlm tu..

ila: yela ila best la..bkn selalu leh p dinner ni..

mira n syafiqah: hehe..memang wrna merah hitam ni cun n menarik.. pndai diorg plih tema..i like it..hehe

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...