Followers

Wednesday, April 13, 2011

Jom Join Bloglist Budak Chomot

salam semua..
hari ni aku nk join bloglist yg di buat oleh Budak Chomot..
simple je..jom la kwn2 semua join bloglist ni..
haa...nk tau nape aku join bloglist ni??
sbb nye cik chomot ni ada tnggal pesanan kt shoutbox..
ape lg aku join je la..lgpn xtau nk post ape kt entry ari ni..hehe
bg aku la kn blog cik Chomot ni xde la chomot sgt..
comey ape..hehe

kalau kwn2 suka n nk join klik SINI k.,..
skrg nk tag

2 comments:

mira said...

mcm mna nak tag nama erk..
walaupun blogger ujang9897 'erti kehidupan' pernah hbaq cara nak tag..tapi saya buat tak bleh pun..

shahrihan said...

erm masa mira nk tag tu kn..kn kt atas tu ada Link..tkn la kt Link tu..
dia ada 2 tempat kne isi kn..
so,kt text to display tu tulis la pape pn cth nama org yg mira nk tag..kt web adree tu tulis url yg mira nk link..phm x?

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...